Uken som gikk

Akkurat nå

Nå har jeg veldig bra! Jeg har nettopp fixa negler og shava leggene. Jeg skal til å ta meg en kopp te og lese litt blogger!

Ukens tanke

-Jeg har så lyst til å bli sykepleier. Å være sykepleier må være noe av det beste yrket som finnes! Man får jobbe med mennesker og er sikra jobb uansett.

-Jeg skal skaffe meg en hund etterhvert. For meg så betyr hunder like mye som mennesker. Du blir liksom like glad i dem. Jeg behandler alltid dyr som små barn.

Ukens opptur

Jeg har blitt kjempe motivert! Når jeg er motivert så klarer jeg det meste. Jeg vil nå ta tak i det jeg driver med og utvide det jeg gjør og gjøre det enda bedre. Man kan tenke seg til å bli motivert raskt. Man må bare endre tankegangen sin, skaffe seg mye energi og tenke positivt! Endringer er viktig for at livet skal bli bedre.

Ukens snacks

Jeg digger røde fisker! Det er så flott at de har kommet i egen pose. Men jeg synes de er best når de ligger sammen med de andre Bon Bon-bitene for da får de best aroma.

Ukens irritasjon

Lang vei til jobb. Jeg har alltid hatt lang arbeidsvei til jobber. Nå får jeg det kanskje igjen. Jeg er ikke kean på å bruke 3 timer hver dag på reise. Men jeg må. Jeg prøver å tenke positivt. Selvom det er lang arbeidsvei til jobben så går det ann å kose seg med en Latte og få ro til å tenke.

Ukens quote

Vær med på moroa, gi etter og gjør mere unntak i ulike sammenhenger!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s