Uken som gikk

Ukens tanke

Ting går opp og ned, men jeg har det greit. Jeg prøver hele tiden å skape meg ting som jeg kan glede meg til.

Ukens beste jobb

Har tatt på meg ett par skrivejobber! Jeg jobber jo deltid med Frilance + at jeg gjør noen skrivejobber her og der. Skriving har blitt en stor del av karrieren.

Ukens måltid

Makaroni med pesto, kidneybønner, olivenolje og ost. For meg så skal ingen måltider være kjedelige. Jeg har aldri forstått hvorfor måltider skal være kjedelige. Måltider kan samtidig være billig og lukseriøst.

Ukens wake up call

En gammel og klok amerikaner sendte meg melding her om dagen og skrev “Stop sleeping, Sunniva, you can do so much better”. Ordene hans fikk meg til å tenke. Jeg vet jeg kan ta tak i livet mitt og gå høyere. Motivasjonen er på topp og mulighetene er mange. Jeg må skaffe meg litt mer energi og overskudd.

Ukens snacks

Kesam med blåbær, granateple og bringebær + fettredusert potetgull. Jeg liker av og til å velge sunnere alternativer enn smågodt.

Ukens irritasjon

Jeg fikk kommentar fra ei om at jeg var en dårlig mor. Uansett hva andre måtte mene så er jeg en god nok mor. Jeg gir kjærlighet og trygghet til sønnen min. Det er så dårlig gjort at andre skal tråkke på deg. Det er mye å tenke på når man skal bli mor. Man må sjekke temperaturen på maten, sørge for at ungen sover i komfy tøy, ha stikkontakt beskyttere, sørge for at alt er rent, sørge for at barnet får i seg nok næring, man må bruke lite kjemikaler, koke smokker og mange andre ting. Det er mye å tenke på, men jeg vet jeg fixer morsrollen. Ei veninne sa her om dagen: “Du er såpass ressurssterk så dette fixer du”. Jeg synes vi bør begynne å behandle hverandre bedre. Er man med på å bygge opp andre så er man med på å bygge samfunnet.

Husk at alt kan være mulig og at det finnes mange løsninger.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s