6 ting

-Jeg misunner folk som jobber på kjøpesentrer! De har det så luksus og får mange fordeler. Man står inne hele dagen, man får rabatter, tilgang til events og får gratis kaffe. Jeg har selv jobbet på kjøpesentrer og digget det!

-Jeg merker forskjell på Crème Fraice og Rømme. Det er faktisk ikke alle som gjør det. Crème Fraice bruker man liksom til supper, hvit pizza og til pasta. Rømme bruker man til taco, dip og vaffel.

-Sønnen min har arvet humøret mitt. Han er like sta og bestemt som det jeg var. Lik som jeg var så blir han mer irritert enn andre babyer. Er det noe han er misfornøyd med, så sier han tydelig ifra. Han er verdens skjønneste skapning!

-Jeg klarer ikke å ha negativ energi rundt meg. Omgås jeg med stressa mennesker med psykisk helse som slenger dritt til meg så er det begrensa hvor lenge jeg klarer å være med dem. Er det noe drama på gang så viker jeg unna.

-Hver gang jeg har overnattingsbesøk så må jeg alltid servere frokost på ett frokostbrett. Da serverer jeg toast, gulost, en gulrot, juice, kaffe, og ett Voluspaalys vedsiden av. Hos meg så lever man som på hotell. You have got to make your guests thrive.

-Cider er noe av det beste jeg vet. Spesielt iskald alkoholfri eplecider. Det er så godt til maten!

Kram :* @sunnabusiness

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s