6 ting

-Selvom blogg og medier er en del av jobben min, så er jeg en veldig privat person. Det er mye av livet mitt som jeg velger å ikke dele. Privatlivet mitt har ingen noe med! 🙂

-Jeg holder meg alltid oppdatert på trender. Jeg må vite hva som er inn hele tiden! Jeg looker mye på Runwayene, i kataloger og på blogger for å holde meg oppdatert.

-Navnet Sunniva betyr “solens gave”.

-Jeg prøver alltid å se etter det positive i folk. Hvis jeg ser at en person har en negativ side så prøver jeg å overse det.

-Jeg trives best med å jobbe som Freelance. Jeg elsker å være min egen sjef, styre egen arbeidstid og jobbe med det jeg har kunnskap om. Jeg er en hardtarbeidende kvinne som er stolt av det jeg driver å skaper. Se etter mulighetene rundt deg og skap noe unikt!

-Jeg røyker av og til. Men maks 2-3 ganger i måneden. Første gangen jeg prøvde røyk var da jeg gikk i 5.klasse. Jeg og veninnene mine smugrøykte i skogen i friminuttene. Det ble oppdaget da de voksne fant syltetøyglass med lighter og røyk i. Det endte med en alvorsprat som skremte meg fra å tørre å røyke på mange år.

H a e n s u p e r h e l g , s k j ø n n i n g e r! @sunnabusiness

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s