Spørsmål og svar

Hvordan blir høstmoten ?

Blazere, kåper, jumpsuits og skjørt er å se på Runwayene i høst. Knæsj rosa plagg, fake pels og oversized plagg er også inn. Dress up to get attention!

Har du god hukommelse?

Andre sier at jeg lærer fort og har god hukommelse . Jeg prøver å ta til meg så mye kunnskap som mulig uansett hvor jeg er. Jo klokere man er, jo bedre blir livet.

Hva gjør deg motivert?

Jeg blir motivert av å trene før jeg jobber, høre på musikk, ha grønnsaksdip vedsiden av meg når jeg jobber, lufte ofte og ha på meg comfye klær/være velstelt.

Hva er det morsomste du vet?

Når faren min holder en lang “klage-tale”. Det varierer hva “talen” inneholder.

Har du noen interesser uten om jobb?

Det går i trening, hjemme-styling og jobbe med medier. Ellers vil jeg bli støttekontakt for noen. Kanskje med noen som har demens eller en syk og ensom person som trenger en venn.

Nevn to fakta om deg selv.

-Jeg trives veldig godt på kjøkkenet. Jeg elsker å lage gode og sunne salater, bake cookies og ordne og styre. Cookies har jeg alltid klar i en boks. Jeg har folk flyende ut og inn av døren hele tiden så da er det greit å ha noe å servere.

-Da jeg var yngre så hadde jeg skikkelig ungdomsopprør. Jeg var frekk mot mine foreldres gjester, jeg stjelte ting, jeg krevde at de kjørte rundt på meg og jeg betalte ikke for meg hjemme. Det eneste jeg ville var å gå tur med hunden, reise, shoppe og date nabogutten. Jeg er glad jeg tok tak i livet mitt og ble voksen.

Hvor får du spørsmålene til bloggen ifra?

Jeg spør folk fra sosiale medier om de kan stille meg spørsmål eller så samler jeg opp ting folk har spurt om i kommentarfelt osv.

@sunnabusiness

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s