Deler litt tanker

En natt så våknet jeg opp midt på natten. Jeg gikk ut, satte meg på en sten og så opp på stjernene. Det luktet rått og det var tåkete. Stjernene lyste opp for meg. Selvom det var mørkt så var det litt lyst. Ved å bare se opp på himmelen så følte jeg at jeg fikk håp og at ting løsnet. Jeg begynte å tenke positivt. Plutselig ble jeg rørt. Jeg begynte å gråte over livet. Over hvor vakkert det er og hvor komplisert det er. Det var godt å få gråte litt. Jeg så opp på himmelen og tenkte på hvor rart det er at jorden ble til med ett smell. Og at det er så rart at det har blitt skapt så mye på jorden. Livet er ett mirakel. Jeg satt også å tenkte på hvor langt jeg har kommet og hvor voksen jeg har blitt. Jeg tenkte “endelig er jeg snart i mål”. Jeg elsker å snike meg ut midt på natten, det har jeg gjort så lenge jeg kan huske.

Livet er så skjørt og uforutsigbart. Man må lære seg å takle livet og forstå hvordan det fungerer. Man må gjøre gode valg og danne seg så mye kunnskap som mulig slik at man er i stand til å takle ulike situasjoner. Alle må prøve og feile. Det er viktig å prøve ut ulike metoder til ting går seg til. Trives man ikke med det man gjør så bør man endre ting. Å få inn ny energi av og til er sunt. Det finnes så mange muligheter der ute. Let etter de!

@sunnabusiness < 3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s