L o v e m o r e , w o r r y l e s s

Vil jeg bli gammel ? Vil jeg få kreft ? Vil jeg trives med de jeg har rundt meg/mitt team i fremtiden? Vil sønnen min få det bra i barnehagen ? Vil jeg velge rett sti ? Vi bekymrer oss for mye. Kan ikke folk roe ned musa og begynne å leve litt mer ? Livet er for kort til å gå rundt å bekymre seg.

Vi har ett samfunnsproblem. Folk bekymrer seg syke. Bekymringene går utover humøret, søvn og konsentrasjonen. Hos noen tar bekymringene så mye plass at man slutter å fungere. Det sies at de som har opplevd noe traumatisk bekymrer seg ekstra mye. Jeg har hatt ett knallbra liv. Takknemligheten er på topp når det gjelder alt jeg har opplevd og oppnådd. Men jeg har også hatt det vanskelig. Jeg har opplevd kjipe ting som har satt spor. Det vonde jeg opplevde gjorde at jeg ble mer sensitiv. Jeg begynte å bekymre meg ekstra mye for småting. Bekymringene tok nesten overhånd, men jeg greide å fokusere på andre ting. Hvis jeg har en dårlig dag og er veldig bekymra så pleier jeg å trene, ta fotbad med en digg såpe, spise noe digg, eller tilby meg å hjelpe noen med feks husarbeid. Det hender at jeg skriver ned det jeg bekymrer meg for på en lapp også kaster jeg lappen i do og tenker at ” nå skal jeg være sterk og ikke bekymre meg”. Jeg prøver å fokusere på noe annet istedet. Jeg bekymrer meg mindre og mindre med åra og har kontroll, men det hender jeg har dager hvor jeg bekymrer meg ekstra mye. Det hjelper ikke å bekymre seg, det er bortkastet tid av livet ditt! Når livet er over så vil du nok angre på alt du har bekymret deg for.

“Why worry ? If you have done the very best u can, worrying won`t make it any better.” -Walt Disney.

Bekymrer du deg mye så fokuser på noe annet! Gjør dagen din så bra at du glemmer å bekymre deg!

H a e n f i i n k v e l d ❤ @sunnabusiness

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s