Live for the moment

Du vet den gode følelsen, når du plutselig får flash-back fra ett minne fra du var liten ? Når gode følelser kommer frem, du blir rørt og tenker at “oi, tiden har gått fort”! Jeg fikk en sånn følelse istad. Det dukket plutselig bare opp ett koselig minne fra da jeg var fire. Da var jeg i hjemmet til min mormor. Det duftet bakst og kaffe i huset hennes. Og det var trygt og godt å være hos henne. Jeg var en bestemt liten jente med tykt hvitt hår og spinkle ben. Jeg var nysgjerrig på verden og spurte de voksne om alt mellom himmel og jord hele tiden. Jeg sto foran tven hennes og danset etter en musikkvideo. Det var sikkert Spice Girls jeg danset etter. Hu sto å beundra meg med blanke øyne. Hun levde i sekundet og bare nøyt tiden med meg. Stoltere bestemor tror jeg aldri at jeg har sett. Når jeg tenkte på dette minnet så kom godfølelsen frem. Dette er ett av de flotteste flashbacka jeg har. Det er viktig å skape gode minner og leve for de. Ikke vent på minnene, skap de! Akkurat det samme minne kan man ikke skape på nytt, men man kan heller skape nye og gode minner. < 3

Tenk på ett godt minne for å få de gode følelsene frem! < 3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s