Personlige spørsmål

Hva får deg til å gråte ?

Triste dokumentarer og filmer! Jeg kan også begynne å gråte av småting som når jeg har ett moment med sønnen min og foreksempel at noen mister en 1000-lapp eller at noen mister nøkkelen sin.

Det ser ut som om du har fått alt på stell ? Hva gjorde du for å få det bedre ?

Mani og depresjon styrte meg i mange år. Jeg har aldri tatt imot behandling eller medisinering for min bipolare lidelse. Jeg har heller bare valgt å jobbe og vokse av meg problemene. Mange problemer i livet kan man ordne opp i selv. Ett av mine verste år i livet var første halvdel av 2016. Da bodde jeg i Halden. Jeg var syykt deprimert. Det jeg gjorde for å få det bra var å trene, spise sunt, være utadvendt og unne meg ting. Jeg opprettet medlemsskap på ett treningsenter, kjørte på med å spise 5-6 gullerøtter hver dag, begynte på vitaminene more woman, spiste mer økologisk, sørget for at neglene var stylet hele tiden og jeg byttet ut den gamle garderoben min med nye klær. Man må prøve mange forskjellige tiltak for å få det bedre. Jeg drev også med yoga slik at jeg greide å kontrollere depresjonen. Nå kjenner jeg lite til depresjon, jeg klarer å kontrollere “polene”. Jeg har fortsatt litt mani, men jeg lever bra med den.

Ett bra quote ?

She is everything even when she is treated like nothing.

Har sosiale medier gjort livet ditt bedre ?

Det har det ! Sosiale medier har gitt meg flere muligheter, gitt meg større nettverk, gitt en boost til karrieren og latt meg delvis jobbe med det jeg trives med.

Hva er din drømmejobb ?

Da jeg var fem år så ville jeg bli popstjerne. Da jeg var 8 ville jeg bli lærer og da jeg var 15 år så ville jeg bli advokat. Nå vil jeg jobbe som journalist eller blogge for ett magasin. Da ville jeg hatt ett kjempe stort kontor med Mac og svindyr kaffemaskin!

Skal du blogge på dette domenet for alltid ?

Nå eier jeg mitt eget domene og jeg vil foreløbig ikke bytte. Men får jeg ett bra tilbud fra noen som vil samarbeide med meg fast så kan det hende jeg bytter platform.

Beskriv deg selv med 3 ord.

God orden, til å stole på og hjelpsom.

Ha en fiin k v e l d ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s