Tilfeldige spørsmål

Hvor mye tjener du på bloggen/insta?

Altfra 200-3000 kroner og kan bli sponset ting for 500-3000. Det er jo en start, men ikke nok til å leve av så derfor har jeg jobb vedsiden av. Jeg takker ja til store og små samarbeid. Plutselig får jeg en stor pakke tilsendt fra en skjønnhetsbedrift eller så spør ett tannblekningsfirma om jeg kan fronte dem. Det hender feks en baker kommer bort til meg og spør om jeg kan tagge dem på snap mot å få ett måltid/gavekort. Jeg anbefaler ikke unge å satse på blogging uten videre, det går så opp og ned med økonomien. Skaff deg en jobb først og ha bloggen vedsiden av.

En pinlig ting du har gjort?

Jeg skulle opptre på ett julebord med låta Forever young også gikk jeg av scenen under halve sangen fordi jeg stemmen min ikke kom opp. Stemmen min var rett og slett hes + at jeg ikke hadde varmet opp. Jeg ville ikke at folk skulle høre meg slik! Ha ha, da var jeg greit flau etterpå.

Hvilke plagg får vi aldri se deg i?

Pels/skinnplagg.

Hotteste drink å bestille i baren nå?

Manhatten, Rasberry Mojito, Strawberry Daiquiri og Vodka blandet med ferskenjuice, appelsinjuice og limejuice (min signatur drink..)

Hvilke plagg er inn i sommer?

Klær med blomstermønstre, skjortekjoler og jumpsuites.

Hvor vokste du opp?

På bygda i Østfold!

Hva har du på deg hver eneste dag uansett?

Alltid ett fint undertøy, parfyme og smykker.

Hva gjorde du de 20 første minuttene idag?

Jeg lagde meg kaffe og leste nettaviser.

Helga har gått med til veninnebesøk + sitte barnevakt for en nydelig bulldog. Nå skal jeg sette meg ned å ta en kopp kaffe og høre på musikk. Skap deg en deilig start på uka! ❤ x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s