6 fakta

-Før i tiden hadde jeg flink-pike-syndrom. Jeg hadde en greie om at alt skulle være perfekt. Sengetøyet byttet jeg annhver dag, tøyet mitt vasket jeg to ganger i vaskemaskinen, gulvet skulle vaskes med antibakk etter at grønnsåpe og mopp hadde vært over, jeg dusjet to ganger daglig og ville ikke kjøpe brukte klær, men merkeklær. Jeg skulle være bra nok og kul nok. Dette var bare en periode og jeg vokste det av meg etterhvert. Jeg er fortsatt nøye på at ting rundt meg skal være på stell, men jeg er ikke så ekstrem som jeg var.

-Overskriften til blogginnleggene mine skriver jeg alltid tilslutt. Det lærte jeg av en journalist jeg snakket med. Han sa at overskriften lages alltid etter at artikkelen er ferdig.

-I veska mi har jeg alltid pass, øreklokker, tannpirkere, antibakk, håndkrem, tampong, tørrshampoo, våtserviett og sminke. Viktig å være godt utstyrt!

-Navnet Sunniva har navnedag 8. juli.

-Jeg har en greie for 1700-tallet. Jeg synes den tiden er interessant. Jeg tipper at jeg hadde fått en 5er eller 6er om jeg hadde kommet opp i den epoken på eksamen. 1700-tallet er mitt fagfelt.

-Når jeg skriver/jobber på pceen så må jeg alltid ha kaffekoppen og tingene mine på høyre side..

Ha en fin dag, fininger. ❤

XXX

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s