Avslører mine planer

Jeg er heldig. Jeg har reist halve Europa rundt, reist Norge rundt, gjort unike samarbeid, fått en sønn, opplevd uendelig mange gode minner og mye mer. Jeg har hatt en god karriere med salg, skriving, media, noen modell og skuespilloppdrag og annonsering + bokskriving. Jeg blir ofte innkalt til intervjuer. På det meste blir jeg innkalt til jobbintervjuer 5 ganger i uka. Det er jo bevis på at jeg gjør noe positivt! Positive tilbakemeldinger er det som driver meg: det gjør meg sterkere. Om kveldene så skriver jeg i timesvis på boken min. Jeg har så lyst til å dele my bookproject med dere, men det må vente. Jeg blir aldri ferdig, jeg har for mye å fortelle! Jeg jobber hardt, har det gøy på reisen og føler at jeg får til mye. Likevel er jeg ikke fornøyd. Jeg føler meg urettferdig behandlet. Og jeg føler ikke at jeg ikke har funnet min plass. Jeg kan ikke godta å bli behandlet slik jeg blir behandlet. Jeg vil leve mitt liv uten å suse rundt i gamle mønstre resten av livet. Jeg har litt problemer med å stole på folk. Jeg har kutta mange vennskap fordi jeg har vært usikker på dem. Jeg føler at jeg har funnet meg selv og slutta med bitchopplegg, men jeg er fortsatt usikker på livet. Hva er best å gjøre i lengden?

Man har bare ett liv. Man må ta sjanser og følge drømmen sin! Jeg er usikker på hva jeg har lyst til. Det prøver jeg å finne ut av.. ❤ !!

Nå skal jeg vaske håret med shampoo, balsam og hårkur, forså å tørke det, rette det og ha i hårspray. Deretter blir det tv-kveld med godis. Jeg ønsker deg en fin kveld!

xxx ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s