What`s up today bait?

Tenkte jeg bare skulle sveipe innom for å ønske dere en fin dag.

Startet dagen med en dusj, etterfulgt av å smøre meg inn i Pink Grapefruit butter fra BS for så å hoppe inn i ett komfy undertøy. Så tok jeg kaffekoppen med bort til badet og sminket meg. Nå skal jeg vaske leiligheten før jeg setter meg ned å leser historie. Etter at jeg er ferdig med alt jeg skal gjøre idag så skal jeg på kafe og skrive på boken min. Jeg jobber best med folk rundt meg, da blir jeg mer motivert. Som en hardtarbeidende karrierekvinne så har jeg lært at man jobber bedre når man jobber med noe man trives med og jobber med folk man går godt overens med. Finn din lidenskap og jobb for den!

xxx

One thought on “What`s up today bait?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s