Min dag time for time

Mottoet mitt er YOLO. Jeg lever alltid hver dag som om den var den siste. Jeg har ett ekstremt aktivt liv! Jeg kommer aldri til å kjede meg for å si det sånn. Å skape seg lykkelige dager er ett mål flere burde ha.. Er du nysgjerrig på hvordan livet mitt er så les her! Hvis jeg ikke skifter bleier eller er på en annen jobb så er dette ett eksempel på hva jeg gjør:

07.00. Klokken ringer! Solen lyser meg i øynene og jeg sier til meg selv at jeg skal lage en bra dag. Jeg har alltid ett glass vann på nattbordet. Jeg drikker to-tre slurker før jeg står opp. Deretter tar jeg på meg ett fresht treningstøy.

07.10. Nikeskoa tas på, jeg setter på en kul spilleliste og tar meg en joggetur etterfulgt av litt styrke.

07.45. Inntar frokost. Først spiser jeg en gulrotbit og brokkolibit. Så inntar jeg yoghurt med havregryn, chiafrø , bær og honning. Så er det kaffe og lese gjennom Vogue, blogger og nyheter.

08.20. Jeg hopper inn i dusjen. I dusjen bruker jeg som regel Coconutwash fra BS, den er bare såå god!

08.30. Music goes on og jeg tar på mitt fineste undertøy og noen komfie klær og sminker meg. Så sprayer jeg pulsene med en parfyme som lukter blomster.

09.10. I Hollywood er knallrøde lepper inn for tiden. Jeg tar opp ett speil fra veska og rammer inn leppene med lipliner før jeg farger dem med leppestift. Så tar jeg meg en kaffekopp før jeg reiser inntil Oslo. Der blir jeg med i en reklamefilm for ett byrå. Alltid koselig å bli kjent med nye folk og digg å få mer erfaring.

14.00. Shooten er ferdig og jeg går til neste post. Det er klart for butikkfest! Ett magasin holder festen og det er mange kule folk der! Det blir servert champagne, tapas og goodiebags. Jeg blir 200 kroner fattigere (en vårlig bluse), en goodiebag rikere og får to nye snapvenner før jeg reiser tilbake til bygda igjen. Jeg elsker slike konsepter: flere butikker burde ha events oftere!

15.00. På toget tar jeg meg en næringsrik salat fra BIT.

16.15. På veien hjem møter jeg en gammel venninne. Vi bestemmer oss for å lage filmkveld hos meg. Vi kjøper inn godteri, bær og brus. Deretter stikker vi til meg. Vi tenner stearinlys, tar frem hver vår dyne og plasserer oss i sofaen. Så snurrer vi film.

20.45. På tide å jobbe litt! Jeg tar frem PC-en, brygger kaffe og setter på musikk. Når jeg jobber så har jeg alltid ett papir vedsiden av meg. Der skriver jeg ned ideer som jeg kommer på. Med musikk så detter alltid ideene ned i huet på en.

00.00. Jeg ringer en gammel venn og vi tar oss en tur i måneskinnet. Månen lyser ekstra sterkt denne kvelden og stemningen er god. Vi mimrer om barndommen, drikker kaffe og ler så høyt at sikkert 4-5 hus våkner.

02.00. Jeg hopper i pysjen og setter på en ansiktsmaske. Mens jeg sitter med masken så leser jeg en bok og drikker te. Etter en kort leseøkt holder øynene på å lukke seg igjen og jeg legger meg ned i sengen og er lykkelig etter å ha skapt noen gode minner.

Håper dere har en fin kveld. X X X

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s