Det vakreste

Det vakreste i livet kan du skape selv. Let etter den veien som gjør at du finner kjærlighet. Lykken i verden er å elske og bli elsket. Mer trenger man ikke. Lev en vakker historie, følg drømmene dine og skap noe unikt. Legg fortiden bak deg og start på blanke ark. Let etter vakre ting som gjør deg lykkelig. Kanskje er det vakreste du vet å stirre inn i en kvinnes øyne, sitte ved en brygge på en varm dag med en iskald pils eller ha allsang rundt ett bål med kule folk. Lev for de vakreste tingene i livet. La stjernene lyse opp veien for deg. Livet er vakkert, lev i sekundet.

-Sunniva Skaug

Meld deg inni bloggruppa mi: Bloggere. Meld deg inni barnegruppa mi: Barnegruppa

XXX

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s