10 ting dere ikke visste

  1. I 1995 holdte jeg på å bli påkjørt av en trikk i Oslo. Jeg var to 1/2 år og hadde akkurat lært meg å gå. En voksen greide å dra meg vekk fra trikkesporet. Ett sekund var jeg fra å bli påkjørt.
  2. Noe jeg har veldig lyst til i fremtiden er å gå på språkkurs i Frankrike. Jeg snakker noe fransk fra før, men har lyst til å lære språket flytende. Det å lære ett nytt språk, bo i en fremmed by, bli kjent med herlige mennesker og danne minner for livet virker så gøy. #princesseveutparis
  3. Løsnegler er noe jeg ikke takler. De detter alltid av med engang og er uncomfy å ha på. I ❤ real nails.
  4. Jeg har vært modell/statist i en del reklame og småfilmer. Kanskje har du sett meg ett sted?
  5. Jeg har crush på Oreokake. Jeg får aldri nok av den populære kjeksen som ble introdusert i 1912. #keepcalmandeatoreos
  6. Jeg har gått på bartenderkurs i Dublin. 20 forskjellige cocktails kan jeg lage! Jeg anbefaler alle som ønsker å bli bartender/jobbe i serviceyrker å ha ett slikt kurs på CVen, det gir større sjanse for jobb (selv for deg med hull i CVen).
  7. Håret, hendene og føttene mine må alltid være på stell, hvis ikke så fungerer jeg ikke.
  8. Jeg gjennomskuer alt! Det er vanskelig å lure meg.
  9. Jeg har klaustrofobi. Jeg takler ikke å sitte i små rom eller å være i ett hjørne.
  10. Jeg er en sunnhetsfreak. Jeg har studert ernæring, spiser nesten ikke sukker, spiser nesten ikke gluten, er vegetarianer, delvis veganer og trener yoga og styrke. A healthy outside starts from the inside.

Xxx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s