A romantic day in London

En vakker hendelse fra London

Det var en magisk ettermiddag i London. Jeg var i lykkerus fordi jeg var i byen jeg elsker. Føttene mine begynte å bli ømme etter å ha trasket rundt i Londons gater i timesvis. Jeg hadde caffe latte fra Starbucks i den venstre hånden og en shoppingpose fra Primark i den høyre hånden. De høye hælene lagde gnagsår og jeg kjente at jeg trengte å sette meg ned for å ta en hvil i parken. Først måtte jeg ha litt snacks. Jeg stakk innom Sainsburys på Victoria Station for å kjøpe meg Crossaint, jordbær og vann. Idet jeg går imot kassen hører jeg en vakker britisk stemme som roper “Hey sweetie! Can I ask u on a date?” Jeg bruker tre sekunder på å tenke meg om og sier at det har jeg veldig lyst til! Mens vi blir kjent med hverandre så går vi forbi Buckingham Palace og inni St. James Park. Parken er grønn og lukter rått. Vi setter oss under ett stort tre og begynner å mate ekornene med brødsmuler. Det er ekstra deilig å sitte i parken i kveld! Stemningen er ubeskrivelig god! Vi snur oss slik at vi ser ut mot vannet i parken. Jeg surrer oss inni ett pledd og tar frem jordbær og cider. Deretter begynner vi å prate om livene våre og bare ligger å koser oss resten av kvelden til himmelen blir rosa. Daten ble helt magisk! Love is actually all around! ❤

Nå skal jeg kose meg med ansiktsmaske, ett magasin og kaffe. Ha en fin kveld, folkens!

Xo xo ❤ #sunnivaskaug #blogger #influencer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s