Things in february

Welcome February ❤

Vi er i Vannmannens periode og snart i sesongens siste vintermåned. Hvor ble januar av ? Den første måneden av året gikk altfor fort ! Januar 2019 ble den måneden hvor jeg opplevde noe av det største jeg har opplevd i livet, nemlig å få en sønn! Januar har vært helt magisk, jeg håper februar også blir bra. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at februar blir amazing! Her er ting jeg har lyst til å gjøre i februar !

-Skrive tekster om utenlandsturene mine. Fra 2010 – 2015 reiste jeg Europa rundt alene. Turene formet personligheten min og gav meg mye kunnskap. Jeg opplevde unike ting som er verdt å dele! Dere skal få bli med på spennende throwbacks!

-Trene vekk mammafettet fra svangerskapet. Det var først i 8.mnd at jeg begynte å legge ordentlig på meg, så jeg har ikke lagt på meg så mye. Yoga og trilleturer er perfekt trim.

-Skrive masse på boken min! Jeg har altfor mange gode historier å fortelle så jeg blir aldri ferdig med boken!

-Oppdatere spillelista mi med kule sanger. Jeg tror jeg skal lage en liste for trening og en for jobb.

-Bli flinkere til å ta vare på meg selv! Etter at jeg ble mor så har all energi gått med til å stelle babyen. Det er lett å glemme seg selv når man har det travelt! Jeg må bli flinkere til å ha mer hjemmespa, sminke meg mer, sette meg ned med bøker/magasiner og ta flere yogaøkter.

-Drikke mer Aloe Vera-juice!

Nå skal jeg sette meg ned med Vogue.com og te! Ha en amazing kveld! Smaasskk! Xxx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s