Kort om megHei! 🙂 Så koselig at du tok turen inn hit!

Jeg heter Sunniva Caroline Skaug, er 25 år og kommer fra Østfold. Jeg jobber som influencer, blogger og selger. Fortiden holder jeg også på med en bok som jeg håper å få gitt ut etterhvert. Nylig fikk jeg en sønn! Verdens skjønneste Ingvald!

Jeg har blogget siden 2015 og klarer ikke å gi meg med det. Blogging kommer jeg nok til å drive med til jeg blir pensjonert! Jeg vil blogge om livet mitt, mote, skjønnhet og reise. Jeg er en karrierekvinne som elsker det jeg driver med. Håper du vil følge meg!

Vi blogges! ❤ Xxx

Insta: sunnivacskaug

Twitter: sunnaskaug

Snap: sunnacg

One thought on “Kort om meg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s